Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maximale productiviteit met Microsoft

In het digitale tijdperk zijn efficiëntie en samenwerking essentieel. Microsoft heeft een breed scala aan applicaties ontwikkeld die bedrijven helpen om hun productiviteit te verhogen en de communicatie en samenwerking te verbeteren. In deze blog zullen we een aantal van deze applicaties bespreken.

Teams

Microsoft Teams is een krachtige communicatie- en samenwerkingshub. Het stelt teams in staat om te chatten, audio- en videovergaderingen te houden, bestanden te delen en samen te werken aan documenten in realtime. Met functies zoals kanalen, chatgeschiedenis en integraties met andere Microsoft-applicaties, biedt Teams een geïntegreerde en gestroomlijnde werkomgeving voor teams. Het volgen van een training voor Teams kan bedrijven helpen om efficiënter te communiceren, projecten beter te beheren en de teamproductiviteit te verbeteren.

Trainingen:
Teams: Lunch&learn inspiratiesessie (Incompany/Maatwerk)
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

Outlook

Outlook is een emailtoepassing die bedrijven helpt bij het beheren van e-mails, afspraken, taken en contacten. Het biedt geavanceerde functies zoals agenda-integratie, automatische sorteeropties en krachtige zoek- en filtermogelijkheden. Met Outlook kunnen bedrijven hun communicatie organiseren en stroomlijnen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Onze Outlook trainingen kunnen helpen bij het beheren van e-mailoverbelasting, effectief plannen en het optimaliseren van de communicatievaardigheden van medewerkers.

Trainingen:
Tijd besparen met Outlook (Open inschrijving)
Outlook: Lunch&learn inspiratiesessie (Incompany/Maatwerk)
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

OneNote

OneNote is een digitaal notitieblok waarmee gebruikers notities kunnen maken, ideeën kunnen vastleggen en informatie kunnen ordenen. Het biedt flexibiliteit in het maken van aantekeningen, zoals handgeschreven notities, getypte tekst, afbeeldingen en audio-opnames. Door de mogelijkheid om notities te delen en samen te werken is OneNote een handige tool voor teams om informatie te verzamelen en te delen. Een training in OneNote kan helpen bij het optimaliseren van notitieorganisatie, informatiebeheer en samenwerking binnen teams.

Trainingen:
Efficiënt Noteren met One Note (Open inschrijving)
OneNote: Lunch&learn inspiratiesessie (Incompany/Maatwerk)
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

PowerPoint

PowerPoint is een veelgebruikte presentatietool waarmee bedrijven professionele en boeiende presentaties kunnen maken. Het biedt een breed scala aan functies voor het maken van dia’s, het toevoegen van visuele elementen, het implementeren van overgangen en het presenteren van informatie op een effectieve manier. Een training in PowerPoint kan helpen bij het verbeteren van presentatievaardigheden, het ontwerpen van visueel aantrekkelijke dia’s en het overtuigend communiceren van ideeën aan het publiek.

Trainingen:
PowerPoint: Lunch&learn inspiratiesessie (Incompany/Maatwerk)
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

Excel

Excel is de meest gebruikte spreadsheettool voor gegevensanalyse, budgettering, rapportage en meer. Het biedt functies zoals formules, grafieken, draaitabellen en gegevensvalidatie. Excel is ideaal voor het beheren en analyseren van grote hoeveelheden gegevens en het maken van complexe berekeningen. Een training in Excel kan helpen bij het ontwikkelen van geavanceerde gegevensanalysevaardigheden, het automatiseren van taken en het verbeteren van de efficiëntie bij gegevensverwerking. Basiskennis van Excel wordt bij veel functies verondersteld.

Trainingen:
Excel Basis (Open inschrijving)
Excel voor gevorderden (Open inschrijving)
Excel: Lunch&learn inspiratiesessie (Incompany/Maatwerk)
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

Visio

Visio wordt gebruikt voor het maken van diagrammen en visuele weergaven van complexe informatie en processen. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van stroomdiagrammen, organigrammen, plattegronden en technische tekeningen. Met Visio kunnen bedrijven informatie op een gestructureerde en visueel aantrekkelijke manier presenteren. Een training in Visio kan helpen bij het ontwikkelen van diagramvaardigheden, het verbeteren van de communicatie en het vereenvoudigen van processen binnen een organisatie.

Trainingen:
Visio: Lunch&learn inspiratiesessie (Incompany/Maatwerk)
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

SharePoint

SharePoint is een platform voor samenwerking en documentbeheer dat wordt gebruikt om content te delen, samen te werken aan documenten en informatie te organiseren. Het biedt functies zoals documentversiebeheer, machtigingsinstellingen en zoekmogelijkheden. Met SharePoint kunnen teams gemakkelijk informatie delen en toegang krijgen tot relevante documenten, wat de samenwerking en productiviteit verbetert. Training in SharePoint kan bedrijven helpen bij het begrijpen van de mogelijkheden van het platform, het opzetten van effectieve samenwerkingsstructuren en het optimaliseren van documentbeheerprocessen.

Trainingen:
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

Power BI

Power BI is een business intelligence-tool waarmee bedrijven gegevens kunnen visualiseren, analyseren en delen in interactieve dashboards en rapporten. Het biedt mogelijkheden voor gegevensintegratie, datamodellering en geavanceerde visualisaties. Met Power BI kunnen bedrijven complexe gegevens begrijpelijk en toegankelijk maken, wat resulteert in betere besluitvorming. Onze trainingen Power BI kunnen helpen bij het ontwikkelen van gegevensanalysevaardigheden, het identificeren van trends en patronen, en het presenteren van gegevens op een overzichtelijke en begrijpelijke manier.

Trainingen:
Power BI Compleet (Open inschrijving)
Power BI: Lunch&learn inspiratiesessie (Incompany/Maatwerk)
Microsoft training programma (Incompany/Maatwerk)

Conclusie

Het volgen van een training voor deze applicaties, stelt je in staat om maximaal gebruik te maken van deze handige tools. Twijfel je welke trainingen bij jou of jouw bedrijf passen, of weet je niet waar te beginnen? Overleggen kan altijd.

Naast onze losse trainingen waar iedereen aan kan deelnemen, hebben wij een speciaal Incompany programma ontwikkeld, omdat we weten dat het fijn is als iedereen binnen een organisatie met dezelfde systemen kan werken en op een uniforme manier met informatie, presentatie en samenwerkingstools omgaat.

Vraag nu informatie aan via het contactformulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan