Search
Close this search box.

Creating Insights PE Programma 2024

stelt je als CPC, RA, RC, CMA, RO of AA in staat om tegen een aantrekkelijke prijs ruim aan je PE verplichting te voldoen. Jaarlijks wordt een programma ontwikkeld dat in samenspraak met de deelnemers uit het programma en deskundigen uit de sector tot stand komt. 

Het Creating Insights PE programma stelt je als CPC, RA, RC, CMA, RO of AA in staat om tegen een aantrekkelijke prijs ruim aan je PE verplichting te voldoen. Jaarlijks wordt een programma ontwikkeld dat in samenspraak met de deelnemers uit het programma en deskundigen uit de sector tot stand komt. 

Voor wie?
De cursussen van het Creating Insights PE programma staan o.a. geregistreerd bij de EICPC (voor CPC) en de NBA, maar staan ook open voor andere professionals die hun kennis en deskundigheid willen vergroten op het gebied van control-, governance- en leiderschapsvraagstukken, maar ook bijvoorbeeld Lean Six Sigma, Scrum en Microsoft skills zoals SQL.

PE-Regeling voor Accountants

Vanaf 2021 geldt voor alle accountants de nieuwe PE-regeling, die sinds 2019 gefaseerd is ingevoerd. Dat betekent een overgang van het bijhouden van PE-uren naar het schrijven van een PE-portfolio. Accountants hoeven niet langer een vaststaand aantal PE-uren per jaar te halen, maar volgen op basis van een PE-portfolio trainingen die iets toevoegen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zo geven accountants vorm aan hun eigen beroepsontwikkeling. Voor meer informatie ga je naar de website van NBA.

PE-regeling voor Registercontrollers

Registercontrollers (RC) behalen PE-punten volgens de richtlijnen van de Vereniging van Registercontrollers (VRC). Registercontrollers moeten 40 uur studie per jaar volgen. Voor ieder studie-uur wordt 1 punt geteld. Iedere registercontroller moet dus 40 PE-punten halen. Een eventueel teveel aan PE-punten mogen ze meenemen naar de volgende twee jaren (80 PE-punten). Ook kan het tekort van het jaar daarvoor worden ‘ingehaald’ met extra PE-punten. Ga voor meer informatie naar de website van VRC

Cedeo-erkend

De trainingen en opleidingen van Creating Insights beschikken over een Cedeo-erkenning. Dit geeft jou de garantie dat minimaal 80 procent van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit van onze cursussen en onze dienstverlening. Om deze Cedeo-erkenning te behouden, dienen wij iedere twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek te doen en deze af te sluiten met positief resultaat. Dit geeft je de zekerheid dat de goede beoordelingen van onze trainingen en opleidingen altijd actueel zijn. Meer informatie vind je op de website van Cedeo.  

Deelname en Prijs
Deelname is mogelijk als abonnee à € 1. 795 per jaar, per losse module à € 565 per dag of per Webinar à € 95 per PE punt.

Benieuwd naar het programma? Klik dan hier

  • Als abonnee ben je gerechtigd een selectie aan trainingen te volgen. Hiermee kan je bepaalde trainingen met hoge korting volgen. De trainingen waar je als abonnee aan deel kunt nemen zijn: Actualiteiten Externe verslaglegging, Duurzaamheid/ESG Rapportage, Ethiek, excel voor beginners of gevorderden, en ChatGPT de opleiding.
  • In overleg kan het PE programma aangepast worden.
  • Inschrijving tot abonnee geldt tot wederopzegging. Na schriftelijke opzegging gaat de beëindiging van de inschrijving per eerstvolgend kalenderjaar in. 
  • Deelname aan cursusdagen zonder abonnement is mogelijk zie hiervoor de opleidingspagina.

Inschrijven voor een losse training of webinar kan door je aan te melden via opleiding@ciu.nl o.v. je naam, de training en het factuuradres. 

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

Creating Insights Opleiding actualiteiten externe verslaggeving
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan