Creating Insights PE Programma

stelt je als CPC, RA, RC, CMA, RO of AA in staat om tegen een aantrekkelijke prijs ruim aan je PE verplichting te voldoen. Jaarlijks wordt een programma ontwikkeld dat in samenspraak met de deelnemers uit het programma en deskundigen uit de sector tot stand komt. 

Het Creating Insights PE programma stelt je als CPC, RA, RC, CMA, RO of AA in staat om tegen een aantrekkelijke prijs ruim aan je PE verplichting te voldoen. Jaarlijks wordt een programma ontwikkeld dat in samenspraak met de deelnemers uit het programma en deskundigen uit de sector tot stand komt. 

Voor wie?
De cursussen van het Creating Insights PE programma staan o.a. geregistreerd bij de EICPC (voor CPC) en de NBA, maar staan ook open voor andere professionals die hun kennis en deskundigheid willen vergroten op het gebied van control-, governance- en leiderschapsvraagstukken, maar ook bijvoorbeeld Lean Six Sigma, Scrum en Microsoft skills zoals SQL.

Deelname en Prijs
Deelname is mogelijk als abonnee à € 1. 795 per jaar, per losse module à € 565 per dag of per webinar à € 95 per PE punt.

Benieuwd naar het programma? Klik dan hier

  • Als abonnee ben je gerechtigd alle modules en webinars te volgen. Inschrijving tot abonnee geldt tot wederopzegging. Na schriftelijke opzegging gaat de beëindiging van de inschrijving per eerstvolgend kalenderjaar in. 
  • Deelname aan cursusdagen zonder abonnement is mogelijk zie hiervoor de opleidingspagina.

Inschrijven voor een losse training of webinar kan door je aan te melden via opleiding@ciu.nl o.v. je naam, de training en het factuuradres. 

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

Creating Insights Opleiding actualiteiten externe verslaggeving

Meest gekozen opleidingen & trainingen

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*