Nieuw bij Creating Insights

Er komen een aantal nieuwe trainingen bij. Welke kies jij om jezelf te blijven ontwikkelen?

Er komen een aantal nieuwe trainingen bij. Welke kies jij om jezelf te blijven ontwikkelen?

Training Power BI DAX
Tijdens deze nieuwe interactieve online training laten we de belangrijkste DAX functies zien en gaan we in op de logica en werking van de taal.  Leer DAX echt begrijpen en eventueel in je eigen praktijksituaties toepassen. Lees meer.

Training Excel Power Pivot
Meld je nu aan voor de nieuwe Power Pivot training! Power Pivot is een Excel-invoegtoepassing die u kunt gebruiken om krachtige gegevensanalyses uit te voeren en geavanceerde gegevensmodellen te maken. Met Power Pivot kunt u grote hoeveelheden gegevens uit verschillende bronnen combineren, snel informatieanalyses uitvoeren en eenvoudig inzichten delen. Lees meer.

Hoe begin ik aan met Sustainability Reporting

De Europese Commissie heeft een voorstel aangenomen voor een Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), die de bestaande rapportagevereisten van de NFRD zou wijzigen. Hiermee worden de eisen inzake duurzaamheidsverslaglegging uitgebreid naar alle grote en beursgenoteerde ondernemingen. Ongeveer 50.000 bedrijven (tegenover 11.000 nu) zouden volgens de CSRD moeten rapporteren over duurzaamheid. Hoe begin je daarmee? Leer het in deze interactieve training! Lees meer.

Lean Six Sigma Yellow Belt
De beheersing van bedrijfsprocessen en het vermijden van verspillingen zijn activiteiten die veel aandacht eisen van organisaties. Lean Six Sigma is een beproefde en gestandaardiseerde methode om verspillingen op te sporen. Deze training geeft je een helder beeld van de kwalitatieve elementen van procesbeheersing en de Six Sigma-methode. Lees meer.

Zakelijk Engels
Bij deze training komen alle vier de taalvaardigheden aan bod: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Allemaal vanuit een business-oogpunt. Lees meer.

Nederlandse spelling en grammatica
Na deze leuke en leerzame opfristraining heb je (weer) een duidelijk overzicht van de belangrijkste spellingregels en taalregels. Lees meer.

Al onze trainingen zijn te boeken als Incompany training, online of op eigen locatie. We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Benieuwd wat we nog meer aanbieden? Bekijk ons complete aanbod hier

Nieuwe masterclasses
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan