Zoek
Sluit dit zoekvak.

De kracht van bewuste voedingskeuzes

Persoonlijke ontwikkeling

Deze training is beschikbaar als Incompany training vanaf 4 personen. Zowel online als klassikaal.

Ongemerkt nemen reclames, sociale invloeden en diepgewortelde gewoontes een groot deel van onze voedingskeuzes over. Wist je dat de supermarkt een plek is vol verleidingen, waar slechts een klein deel van de producten daadwerkelijk bijdraagt aan gezonde voedingspatronen? Het resultaat: we denken vaker gezonder te eten dan we daadwerkelijk doen. Maar er is goed nieuws! Met de juiste kennis en hulpmiddelen kun je de regie op je voedingskeuzes nemen.

Deze training biedt een leerervaring met praktische informatie voor gedragsverandering. Je zult ontdekken dat met kleine, doordachte stappen je motivatie voor verandering niet alleen behouden blijft, maar ook groeit. 

Het is dus niet vreemd als je minder gezond eet dan dat je je steeds weer voorneemt. Door middel van groepsactiviteiten leer je in deze workshop hoe je het anders kunt aanpakken. Je ontdekt waardoor jij (onbewust) voedingskeuzes maakt en wat je nodig hebt om hier veranderingen in te brengen. Zodat je wel kunt eten volgens jouw waarden en je doelen kunt behalen. Door de verhalen en tips van teamleden voel je je gesteund en geïnspireerd.

Als hoogtepunt van deze workshop stellen jullie SMART doelen op en schetsen een duidelijk pad vooruit. Met dit actieplan in de hand ben je klaar om geïnformeerde en gezondere voedingskeuzes te maken. Voel je sterker, bewuster en meer verbonden met je voedingskeuzes.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor zowel individuen als teams die hun eetgewoontes willen verbeteren en meer willen leren over gezonde voeding en onderlinge ondersteuning.

Tijdens een interactieve workshop ontdek je:

  • Voedingsrealiteit: Een eerlijke blik op jullie huidige eetgewoontes en de veranderingen die jullie graag zouden zien.
  • Onderliggende motieven: Het verkennen van de redenen achter jullie huidige voedingskeuzes en hoe deze te doorbreken.
  • Strategieën voor verandering: Concrete stappen om een gezonder voedingspatroon te ontwikkelen en te behouden.
  • Actie en accountability: Hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen bij deze reis naar gezonder eten.

Deze training samen met je team volgen?
Kies voor een Incompany training

Voor incompanytrainingen richten we ons op het versterken van onderlinge ondersteuning en gedragsverandering binnen jullie specifieke bedrijfscultuur. De focus ligt op het omgaan met verleidingen en het ontwikkelen van persoonlijke motiverende doelen. We stemmen de training af op jullie specifieke wensen en doelen. Deze training is de ideale manier om te investeren in de gezondheid en het welzijn van het hele team, terwijl jullie samenwerken en elkaar steunen op weg naar een gezondere leefstijl.

Data

  • Incompany training (1-2 dagdelen)

Tijden

Locatie

Online of op locatie

Aantal plekken

12

Kosten

€ o.a.,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

De kracht van bewuste voedingskeuzes

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook