De kracht van bewuste voedingskeuzes

Persoonlijke ontwikkeling

Ongemerkt nemen reclames, sociale invloeden en diepgewortelde gewoontes een groot deel van onze voedingskeuzes over. Wist je dat de supermarkt een plek is vol verleidingen, waar slechts een klein deel van de producten daadwerkelijk bijdraagt aan je welzijn? Het resultaat: we denken vaker gezonder te eten dan we daadwerkelijk doen. Maar er is goed nieuws! Met de juiste kennis en tools kun je hier verandering in brengen. En deze teamworkshop biedt je die inzichten.

Tijdens een interactieve workshop met je team ontdek je:

  • Voedingsrealiteit: Een eerlijke blik op jullie huidige eetgewoontes en de veranderingen die jullie graag zouden zien.
  • Onderliggende motieven: Het verkennen van de redenen achter jullie huidige voedingskeuzes en hoe deze te doorbreken.
  • Strategieën voor verandering: Concrete stappen om een gezonder voedingspatroon te ontwikkelen en te behouden.
  • Actie en accountability: Hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen bij deze reis naar gezonder eten.

De training biedt een leerervaring vol praktische informatie over gedragsverandering. Je zult ontdekken dat met kleine, doordachte stappen je motivatie voor verandering niet alleen behouden blijft, maar ook groeit. Door middel van groepsactiviteiten verrijk je je kennis over wat echt gezond is, de valkuilen van misleidende etiketten en de kunst van het interpreteren van voedingsinformatie. Maar dit is niet alleen een les: het is ook een uitwisseling van ervaringen. Door de verhalen en tips van teamleden voel je je gesteund en geïnspireerd.

Als hoogtepunt van deze workshop stellen jullie als team SMART doelen op en schetsen een duidelijk pad vooruit. Met dit actieplan in de hand ben je klaar om geïnformeerde en gezondere voedingskeuzes te maken. Voel je sterker, bewuster en meer verbonden met je voeding én je team!

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers.

 

Data

  • 7 december 2023

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

15

Kosten

€ 295,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

De kracht van bewuste voedingskeuzes

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook