Zoek
Sluit dit zoekvak.

Teambuilding

Leiderschap en Management

Deze training zorgt ervoor dat het team nog beter gaat samenwerken en elkaar beter gaan begrijpen.  Een goede samenwerking kent de juiste mix tussen inhoud, proces en samenwerking. Aandacht voor de betrekkingen tussen teamleden verbetert de communicatie, geeft energie in teams, vermindert ziekteverzuim, voorkomt werk gerelateerde burn-out en voortijdig vertrek.

Aandacht voor de samenwerking is de sleutel tot elke succesvolle onderneming. Teams zetten organisatiedoelstellingen om in concrete resultaten. Ook al zijn je persoonlijke kwaliteiten nog zo goed, dat betekent niet altijd dat de gezamenlijke resultaten van de grond komen. Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen leidt tot betere samenwerking. Goede communicatie, juiste taakverdeling en het managen van verwachtingen zijn daarbij cruciaal. Hoe maak je optimaal gebruik van wat ieder heeft in te brengen? Hoe zorg je dat teamleden elkaar versterken en samen in actie komen?

In 2 dagdelen zorgen we dat we elkaars kwaliteiten benoemen en benutten en dat de klantgerichtheid naar andere afdelingen naar een hoger niveau wordt getild.   Deze training dient als springplank naar verandering en mogelijk verdere ontwikkeling binnen de afdeling.

Deelnemers na een Teambuilding Incompany traject:

 • Weten hoe ze de samenwerking binnen hun team optimaliseren door o.a. een positieve aanspreekcultuur.
 • Hebben inzicht in elkaars rollen en op het effect van hun gedrag op anderen.
 • Staan open voor nieuwe ideeën van andere teamleden.
 • Kennen elkaars krachten en valkuilen, waardoor ze elkaar als team goed aanvullen en samen verantwoordelijkheid nemen voor de beoogde doelen en resultaten.

Het programma

 • Terugblikken en vooruitkijken.
 • Teamwaarden bepalen.
 • Wie ben jij in een team?
 • IJsberg theorie van Mc McClelland.
 • Cirkel van Invloed en Betrokkenheid.
 • Teambuildings oefeningen
 • Aanspreken en Afspreken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Wij bespreken graag samen jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvende intake, zodat een passend leertraject opgesteld kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu informatie aan en bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

Data

Tijden

Op aanvraag

Locatie

Op aanvraag

Aantal plekken

12

Kosten

PE-uren

n.v.t.

Teambuilding

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook