Search
Close this search box.

Projectmanagement Opleiding

Leiderschap en Management

Als projectleider sta je aan het roer van diverse en complexe projecten, waarbij het jouw taak is om strategische visies om te zetten in tastbare resultaten. In deze rol is het essentieel om projecten binnen tijd en budget te leveren, maar ook om te zorgen voor innovatie, kwaliteit, en bovenal, klanttevredenheid. Met onze opleiding in projectmanagement, bieden we je kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze uitdagingen met vertrouwen aan te gaan. Deze opleiding is ontworpen om beginnende projectleiders het fundament van projectmatig werken en projectmanagement mee te geven en te leren hoe je een projectvoorstel en projectplan opstelt.

Programma:

  • Fundament van projectmanagement: Begin met een verkenning van projectmanagement frameworks, waaronder PRINCE2, PMBoK en Scrum. Je leert hoe je de juiste aanpak kiest voor jouw project.
  • Projectvoorstel en -plan: Leer hoe je een helder, afgebakend en overtuigend projectvoorstel maakt en deze uitwerkt tot een volwaardig projectplan. We behandelen de work breakdown, scope, risico’s, planning en budgettering.
  • Teamdynamiek: Essentieel voor elke projectleider is het vermogen om een gemotiveerd en coherent team te leiden. We besteden aandacht aan het identificeren van de sterke punten van teamleden en hoe deze optimaal ingezet kunnen worden voor het project. Je leert hoe je sterke teams bouwt.
  • Managen en Bijsturen: Je leert hoe je een project beheerst en bijstuurt. Ook gaan we in op de competenties die nodig zijn om effectief te managen.

Wie zal baat hebben bij deze opleiding?

Deze opleiding is ontworpen voor professionals die op het punt staan een project te gaan leiden of die al enige ervaring hebben daarin en de vaardigheden willen verbeteren.

Geef je carrière een impuls

Verbeter je vaardigheden en positioneer jezelf als een onmisbare kracht in elk projectteam. Deze opleiding biedt niet alleen diepgaande theoretische kennis, maar ook praktische inzichten en vaardigheden die cruciaal zijn voor het succesvol leiden en managen van projecten in een steeds veranderende omgeving. Neem nu deel en zet een significante stap voorwaarts in je projectmanagementcarrière.

Data

  • 30 september, 7 oktober, 14 oktober en 21 oktober 2024

Tijden

17:00- 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 1195,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Binnen deze cursus heb ik, zonder enige voorkennis, geleerd wat Agile en Scrum is. Naast de basis komen er ook thema’s aan bod die zelfs dieper gaan.

Yoshimitsu de Swaan-Arons

Projectmanagement Opleiding

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook