Praktisch Leidinggeven

In de training praktisch leidinggeven leer je de verschillende stijlen van leidinggeven kennen en ontdek je de stijl die bij jou past. Wil je je collega’s en team nóg beter begeleiden, motiveren en effectiever aansturen? Dit en meer leer je in de training praktisch leidinggeven!

De training is ook geschikt voor tijdelijke functies als leidinggevende. Als tijdelijk leidinggevende heb je een klus te klaren. En dat doe je met de medewerkers van je opdrachtgever. Hoe stuur je aan en hoe bewaak je de balans tussen resultaat en relatie. In deze training krijg je inzichten en praktische handvatten om succesvol te zijn in je rol als tijdelijk leidinggevende.

Inhoud training Praktisch Leidinggeven

Het is een actieve training. Voorafgaand aan de training krijg je de theorie. In de training vertalen we de theorie naar de praktijk en wisselen we af met doen en uitproberen. Door deze persoonsgerichte aanpak verbeter je doelgericht je persoonlijke stijl van leidinggeven.

In de training werk je gericht aan het verbeteren van je leiderschapsvaardigheden. Dat doen we met afwisselende praktijkgerichte oefeningen en persoonlijke feedback op je werkwijze en gedrag. Tijdens de training besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ontvang je tips om ook na afloop van de training te blijven leren.

Na deze training:

  • Ken je verschillende rollen van de leidinggevende, wat doe je in elke rol?
  • Leer je je medewerkers te motiveren
  • Leer je verschillende gesprekstechnieken voor leidinggevenden
  • Leer je hoe je SMART afspraken maakt

Deze training wordt gegeven door een praktijkgerichte managementtrainer die zelf veel ervaring heeft in het bedrijfsleven.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Creating Insights blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook 6 PE-punten in het kader van de Permanente Educatie van de NBA.

 

Praktisch

Datum
  • 28 oktober 2020 (2 dagen)
    • 4 november 2020
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Benoordenhoutseweg 43, Den Haag
Maximum aantal deelnemers 15
PE-uren 6
Investering € 595,-

Docenten

Rein van Goor

Rein van Goor

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Op basis van jouw wensen kunnen we deze training op maat verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inschrijven

Brochure aanvragen