Praktisch Leidinggeven

Leiderschap en Management

Deze training komt in aanmerking voor STAP subsidie.

Wil jij je collega’s en team nóg beter begeleiden, motiveren en effectiever aansturen? In de training Praktisch leidinggeven leer je de verschillende stijlen van leidinggeven kennen en ontdek je de leiderschapsstijl die bij jou past.

De training is ook geschikt voor tijdelijke functies als leidinggevende. Als tijdelijk leidinggevende heb je een klus te klaren. Dat doe je met de medewerkers van je opdrachtgever. Hoe stuur je aan en hoe bewaak je de balans tussen resultaat en relatie? In deze training krijg je inzichten en praktische handvatten om succesvol te zijn in je rol als tijdelijk leidinggevende.

Inhoud training Praktisch leidinggeven

Het is een actieve training. In de training vertalen we de theorie van leiderschap naar de praktijk en wisselen we af met doen en uitproberen. Door deze persoonsgerichte aanpak verbeter je doelgericht je persoonlijke stijl van leidinggeven.

In de training werk je gericht aan het verbeteren van je leiderschapsvaardigheden. Dat doen we met afwisselende praktijkgerichte oefeningen en persoonlijke feedback op je werkwijze en gedrag. Tijdens de training besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ontvang je tips om ook na afloop van de training te blijven leren.

Na deze training:

  • Ken je verschillende rollen van de leidinggevende, wat doe je in elke rol?
  • Kan jij je medewerkers motiveren
  • Ken je verschillende gesprekstechnieken voor leidinggevenden
  • Weet je hoe je SMART afspraken maakt
  • Beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden om je doelen te bereiken

Deze training wordt gegeven door een praktijkgerichte managementtrainer die zelf veel ervaring heeft in het bedrijfsleven.

Data

  • 8 maart en 15 maart 2023

  • 10 mei en 17 mei 2023

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

15

Kosten

€ 595,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

De verdieping in de theorie werd door de gehele training heen toegepast op praktijksituaties (echte en fictieve). Hierdoor heb ik concrete handvatten gekregen om effectiever leiding te geven. Ook de discussies met medecursisten hebben hieraan bijgedragen.

Jurgen Limberg, Product Manager & Senior Consultant

Praktisch Leidinggeven

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook