Stakeholder Management

Stakeholder Management

In de organisatie, het team en/of het project waar je actief bent, heb je te maken met belanghebbenden, ook wel stakeholders genoemd. Direct of indirect, een groep of juist een individu. Al deze betrokken partijen hebben invloed op de voor(ui)tgang.  Leer nu  inzicht te krijgen in deze partijen en hun invloed.

Vervolgvraag is dan welke invloed kan jij daarop uitoefenen om de kans op resultaat en succes verder te vergroten. De training ‘Introductie Stakeholder Management’ geeft antwoorden op deze vragen. Je brengt het speelveld van stakeholders in kaart, analyseert dat en bepaalt een aanpak. Verder krijg je een model in handen waarmee je de effectiviteit van jouw eigen invloed versterkt.

Thema’s

Vanuit je persoonlijke input en leervraag vooraf, krijgt het programma onderweg nader vorm en snijden we het toe op jouw individuele ontwikkelbehoefte.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Speelveldanalyse – Je brengt in kaart met welke stakeholders je te maken hebt en wat hun onderlinge verhoudingen zijn
  • Omgaan met belangen – Welke mogelijke belangen hebben de stakeholders en wat betekent dit voor jouw belangen?
  • Inzicht en begrip – Wanneer je met een stakeholder in gesprek wilt gaan, hoe hou je regie ten gunste van wederzijdse duidelijkheid.
  • Assertiviteit – Op welke manier stel je jezelf op om stakeholder mee te krijgen en hoe reageer je op het gedrag van een stakeholder?

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Praktisch

Datum
  • 11 januari 2022 (2 dagen)
    • 18 januari 2022
Tijden 17:00 - 20:00
Locatie Benoordenhoutseweg 43, Den Haag
Maximum aantal deelnemers 12
Investering € 595,-

Docenten

Boudewijn Krijger

Boudewijn Krijger

Boudewijn Krijger is trainer in gedrag en vaardigheid op het gebied van professionele effectiviteit voor profit en non-profit organisaties.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inschrijven

Brochure aanvragen

-