Navigeren in een AI tijdperk: Leiderschap en Innovatie in de Publieke Sector en Gezondheidszorg

Digitale Vaardigheden

Op 20 juni is het zover: het allereerste AI-event speciaal voor leidinggevenden en bestuurders in de Publieke Sector en Gezondheidszorg. Een unieke samenwerking van Creating Insights en Future Focus die je niet mag missen.

Tijdens het event neemt Wahbe Rezek, vooraanstaand expert op het gebied van AI, je mee in de snel veranderende wereld van Artificial Intelligence. Hij laat zien hoe AI jouw strategische besluitvorming kan verbeteren en hoe je jouw werkzaamheden efficiënter kunt inrichten met AI. Ook gaat hij in op de uitdagingen die de publieke sector te wachten staan nu AI steeds meer zijn intrede doet.

Dagvoorzitter Manon Duintjer zal in gesprek gaan met Fabian Langer (Lead datascience/ AI bij Isatis Business Solutions), over hoe hij als Lead Data Science AI heeft ingezet voor een project bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

De dag wordt afgesloten met een sfeervolle netwerkborrel op een unieke locatie: Landgoed de Horsten in Wassenaar. Leuk weetje: dit was de voormalige residentie van Koning Willem Alexander. Niet alleen biedt dit landgoed een prachtig decor en voldoende gratis parkeergelegenheid, het voegt ook echt iets bijzonders toe aan deze dag.

Dit event is een must voor elke leidinggevende of bestuurder die vooruit wil kijken en zich wil verdiepen in hoe AI de sector kan veranderen en verbeteren.

Doelgroep: Bestuurders en leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en toepassen van AI binnen hun organisatie.

Doelstellingen:

 • Inzicht bieden in de basisprincipes van AI en machine learning.
 • Verkennen hoe AI waarde kan toevoegen aan verschillende bedrijfsprocessen in de Publieke Sector en Gezondheidszorg
 • Identificeren van kansen en uitdagingen bij de implementatie van AI.
 • Bespreken van ethische overwegingen en het beheer van risico’s bij het gebruik van AI.
 • Nadenken over een strategisch raamwerk voor de implementatie van AI in de organisatie.

Programma:

 • 15:00 Inloop & welkomstdrankje
 • 15:30 Opening en interview door Dagvoorzitter
  Interactieve opening en introductie door ervaren interviewster Manon Duintjer.
 • 15:45 Lezing: Navigeren in een AI Tijdperk
  Diepgaande informatieve lezing over AI, toegespitst op vraagstukken die spelen bij bestuurders en leidinggevenden binnen de Publieke Sector en de Gezondheidszorg. Door dé expert op AI gebied: Wahbe Rezek. 
 • 17:00 Lezing: AI in de praktijk
  Praktijkervaring door Fabian Langer(Lead datascience/ AI bij Isatis) over concrete AI toepassingen bij Justitie en Veiligheid 
 • 17:15  Netwerkborrel

 

Reguliere prijs: Voor deze dag vragen we een bijdrage van €149,- exclusief BTW per persoon.
EARLY-BIRD prijs: Meld je aan voor 1 mei en betaal slechts €95,- exclusief BTW per persoon.

De plaatsen zijn beperkt, om iedereen de kans te geven actief deel te nemen en persoonlijke inzichten te verwerven. Wacht dus niet te lang met aanmelden. 

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om aan de vooravond te staan van AI-gedreven veranderingen binnen deze sector.

Data

 • 20 juni 2024 (nog enkele kaarten beschikbaar)

Tijden

15:00 – 18:00

Locatie

Landgoed de Horsten, Wassenaar

Aantal plekken

75

Kosten

€ 149,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

Feeling inspired and mesmerized by AI and ChatGPT as I step out today. Feeling energized by all the new opportunities. Excited to have such a great new assistant on hand. Great session hosted by Creating Insights – Roy Scheepens, Director Global Marketing and Sales at Philips

Heldere praktische workshop, duidelijk hoe het werkt en zeer leuk om te zien dat het direct toepasbaar is. De trainer vertelt het ook zeer enthousiast. – Stanley Schardijn, Founder Finbridge

Erg interessant materiaal en leuk gepresenteerd. De trainer is overduidelijk een expert in zijn veld, waardoor we extra tips en tricks kregen. Interactieve insteek van de training en goed verzorgd. Al met al, zeker een aanrader! – Jesse Schog, Finance Consultant Bas Consultancy

Navigeren in een AI tijdperk: Leiderschap en Innovatie in de Publieke Sector en Gezondheidszorg

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook