Gebruik je opleidingsbudget in 2021

Heb jij dit jaar al een (online) training, cursus of opleiding gevolgd? Veel organisaties hebben een opleidingsbudget. Is dit bij jouw werkgever ook het geval? Je kan dan op kosten van de organisatie een training volgen. Heb je nog geen gebruik gemaakt van je opleidingsbudget in 2021, dan heb je nog tot 31 december van dit jaar om dit als nog te doen.

Heb jij dit jaar al een (online) training, cursus of opleiding gevolgd? Veel organisaties hebben een opleidingsbudget. Is dit bij jouw werkgever ook het geval? Heb je nog geen gebruik gemaakt van je opleidingsbudget in 2021, dan heb je nog tot 31 december van dit jaar om dit als nog te doen.

Ga in gesprek met je manager of vraag bij personeelszaken naar de mogelijkheden. Creating Insights helpt je graag om de juiste training, of combinatie van trainingen in te zetten om je verder te ontwikkelen. De arbeidsmarkt verandert snel en voortdurend. Je blijven ontwikkelen is van belang om een goede plek op de arbeidsmarkt te behouden. Bij Creating Insights kan je zowel je technische skills ontwikkelen, denk aan werken met Microsoft Excel, Teams of outlook. Als mede soft skills als online presenteren, presenteer jezelf met storytelling of de online feedback training.

We geven je graag een paar tips om goed voorbereid het gesprek aan te gaan met je werkgever. Ten eerste- wees voorbereid. Weet welke training je wilt volgen en waarom dit belangrijk is voor de ontwikkeling in je functie. Som niet enkel een rijtje op maar vertel het in verhaalvorm. Laat merken dat je enthousiast bent om de training te gaan volgen en jezelf te ontwikkelen. Tot slot wees eerlijk en transparant. Een training kost geld en tijd. Wees duidelijk over de investering zowel de kosten als de (werk)tijd die eventueel ingezet moet worden.

Het kan zijn dat de organisatie geen opleidingsbudget in 2021 heeft. Dan is dit het laatste jaar waarin je gebruik kan maken van de aftrek studiekosten bij de belastingdienst.

Heb je vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089 of je kan ons een bericht sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Bekijk het volledige aanbod hier.

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan